Netwerkborrel bij Tassenmuseum Amsterdam

Amsterdam Insider was te gast bij Tassenmuseum Amsterdam! Op donderdag 30 januari waren zo’n 60 leden van ons netwerk bij de borrel ter gelegenheid van de transitie van het museum out of the bag en via de Trunk Show into the box.

Na een ontvangst met bubbels in de prachtige stijlkamers van het museum was het woord aan de nieuwe directeur Manon Schaap.

Na een inspirerende introductie ging zij met de gasten door het museum naar de tijdelijke expositie de Trunk Show. Manon gaf daar haar toelichting bij de exclusieve selectie hutkoffers en koffers uit de verzameling van Menko ten Cate.

Daarna daalde het gezelschap weer af naar de eerste verdieping voor een vervolg van de borrel met heerlijke wijnen en hapjes in de stijlkamers van het Tassenmuseum.

De stijlkamers kijken uit op de gracht en vormen een bijzondere setting voor vergaderingen. De stijlkamers zijn te huur voor een boardmeeting, trainingsdag, presentatie of lezing. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, kun je de stijlkamers apart óf samen boeken.

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: