VOCBeleggen

VOCBeleggen is de beleggingsportal van Stuiver Asset Management. In 2017 zijn wij met vijf partners dit nieuwe bedrijf gestart, met als belangrijkste beleggingsfonds het VOC Fonds. En waar kun je dan beter zitten dan op de Herengracht in de VOC bocht….?!

Het VOC Fonds is een uniek Nederlands hedgefonds. Het VOC Fonds is een dubbel (2x) long aandelenfonds en belegt volgens de unieke VOC filosofie, wereldwijd beleggen in laagvolatiele aandelen aangevuld met alternatieve asset categorieën en een aantal actief beheerde optiestrategieën. Wij beleggen vervolgens met een beheersbare hefboom van gemiddeld twee. Doelstelling is om een beter (netto) rendement te behalen dan twee keer de MSCI wereldindex, voor de lange termijn mikken wij op een gemiddeld(!) rendement van >20% op jaarbasis.

Zie voor meer informatie: www.vocbeleggen.nl

Het VOC Fonds is er voor ondernemende beleggers die een hoge risicobereidheid hebben en uiteraard met een lange beleggingshorizon. Behoort u tot deze doelgroep of wilt u gewoon meer over ons weten dan nodig ik u graag uit op de Herengracht 180 voor een kop koffie.

Namens het VOCBeleggen team,

Tenne Tromp

Client Manager

VOCBeleggen/Stuiver Asset Management
Herengracht 180
1016 BR Amsterdam
+31 (0)20 223 5530
tenne.tromp@vocbeleggen.nl

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: