VAN RAPPARD MINNEBOO Advocaten

VAN RAPPARD MINNEBOO Advocaten is een modern, high-end advocatenkantoor met een specifieke focus op intellectueel eigendomsrecht (IE), informatie technologie (IT), commerciële contracten en procesrecht dat zich ten doel stelt hoogwaardige juridische diensten te leveren aan ondernemingen in uiteenlopende branches.

Roald Minneboo


Godert van Rappard

VISIE
Klanttevredenheid staat ook bij VAN RAPPARD MINNEBOO centraal. Het is onze ervaring dat klanttevredenheid voortvloeit uit kwaliteit van dienstverlening gecombineerd met een goede relatie met de cliënt en kennis van zijn belangen. Behalve dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening continu trachten hoog te houden en te verbeteren, geloven wij in goed en direct klantcontact, en richten wij ons op het investeren in en het opbouwen van duurzame cliëntrelaties.

WERKWIJZE
VAN RAPPARD MINNEBOO biedt maatwerk en tracht door middel van een op de zaak specifiek toegesneden aanpak het best mogelijke resultaat voor haar cliënten te bereiken. Door dat wij een klein kantoor zijn, zijn wij bovendien flexibel en kunnen wij snel schakelen. U krijgt altijd één verantwoordelijk partner die u met raad en daad bijstaat.

TARIEVEN
Wij hanteren voor de markt concurrerende tarieven en brengen geen kantoorkosten in rekening.

VAN RAPPARD MINNEBOO Advocaten
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
Telefoon: 020 521 93 41
Fax: 020 716 88 08
info@vrm.legal
www.vrm.legal

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: