SynCapital Partners

SynCapital Partners is een onafhankelijke en internationale vastgoed- en asset management organisatie.
Wij focussen ons op de vastgoedmarkten in Nederland en Duitsland. Onze beleggende relaties zijn vermogende particulieren, single en multi family offices en institutionele beleggers. SynCapital Partners richt zich exclusief op de beleggers die in private placements in vastgoed willen beleggen.

Jurgen Mensink

De mensen achter SynCapital Partners zijn zelf ondernemers.
Wij weten wat ondernemerschap betekent. Dit vertaalt zich in een verantwoord investeringsbeleid, het zien van kansen en vooral beseffen dat ‘’at the end of the day’’ de rekeningen gewoon betaald moeten worden. Ook begrijpen wij dat onze beloning dient aan te sluiten bij het risico en rendement van uw belegging. We hebben daarom gekozen voor een afwijkend beloningsmodel dan gangbaar is in de markt.

Onze filosofie is gezamenlijk met beleggers een aantrekkelijk rendement te realiseren met het bezit en de latere verkoop van het vastgoed. Dit geven wij vorm door enerzijds onze vergoedingen bij aanvang en gedurende de beleggingsperiode te beperken, en anderzijds met u te delen in de verwachte winst in de belegging. Hoe hoger de gerealiseerde verkoopprijs, hoe hoger uw en ons rendement. Zodoende bent u ervan verzekerd dat wij veel vertrouwen hebben in de beleggingen en dat uw en onze belangen parallel aan elkaar lopen tot en met de verkoop van het vastgoed.

De doelstelling.
Het is onze doelstelling om de komende jaren de portefeuille substantieel te laten groeien in samenwerking met beleggers. Onze organisatie heeft zich inmiddels bewezen. De asset en property management organisatie is actief sinds 2005 en beheert thans circa €400 miljoen aan vastgoed in Nederland en Duitsland. Met de samenstelling van ons team is geanticipeerd op continuïteit om u nu en in de toekomst goed te kunnen bedienen.

Betrokken partijen.
Intercity Real Estate Management B.V. verricht het vastgoedbeheer en de financiële administratie van de beleggingen. Zij verzorgt het commercieel en technisch vastgoedbeheer naast de gehele financiële administratie van de beleggende entiteiten. Het day to day management wordt in Duitsland verzorgd door de firma Mödder.

Intercity Real Estate Management heeft circa € 400 miljoen aan vastgoed onder haar beheer.

SynCapital Partners
Hogehilweg 5
1101 CA Amsterdam

E-mail: info@syncapital.nl
Telefoon: +31 (0)20 – 23 51 497