Pulitzer Amsterdam

Ontdek typisch Amsterdamse elegantie in een verrassend doolhof van vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Ideaal gelegen op de Prinsen- en Keizersgracht, biedt dit unieke hotel intieme kamers, serene binnentuinen, een lobbycafé, een klassieke hotelbar, een restaurant dat schitterend bereide klassiekers serveert en verschillende zalen geschikt voor kleine en/of grote gelegenheden. Pulitzer Amsterdam is een unieke mix van historisch en modern vakmanschap.

De 225 kamers en suites verenigen het rijke verleden en het hedendaagse van Amsterdam. Een mix van eclectische details en designstukken, samen met het individuele karakter van elk grachtenpand, maken iedere kamer uniek.

Met het diverse aanbod aan eetgelegenheden biedt Pulitzer Amsterdam voor ieder wat wils. Jansz. serveert schitterend bereide klassiekers in een ongedwongen Amsterdamse setting. De naastgelegen Pulitzer’s Bar is een klassieke hotelbar met een warme, intieme sfeer waar een voorliefde prevaleert voor iconische drankjes met een moderne uitvoering. Het lobbycafé Pause at Pulitzer is het soort plek dat je eigenlijk het liefst voor jezelf wilt houden; je kunt hier terecht voor een heerlijk ontbjit, kopje koffie, lichte maaltijd of een schitterend glas wijn – en dat allen met een prachtig uitzicht op de binnentuin.

De grachtenhuizen van Amsterdam zijn al eeuwen het decor van bloeiende creativiteit, handel en bijeenkomsten. Deze traditie houdt het Pulitzer in ere als perfecte locatie voor evenementen en vergaderingen.

Pulitzer Amsterdam
Prinsengracht 323
1016 GZ Amsterdam
The Netherlands

Telephone: +31 (0) 20 5235235
www.pulitzeramsterdam.com
E-mail: info@pulitzeramsterdam.com

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: