DE MONCHY & RÖBEN

“In this world nothing can be said to be certain, except death and taxes”
Benjamin Franklin

De Monchy & Röben Fiscaal Advies richt zich sinds 2003 in alle opzichten op service, aan
ondernemers en particulieren. Alle adviseurs van ons kantoor hebben vele jaren ervaring op het gebied van de winstbelastingen, belasting op het vermogen, omzetbelasting en loonbelasting, alsmede op het gebied van ondernemingsrecht en jaarrekeningenrecht. Wij ondersteunen ook bij het opzetten van een bedrijfs- en financiële administratie, en kunnen deze zelfs geheel van u overnemen.

Tot onze dienstverlening behoort eveneens het opstellen van (fiscale)jaarrekeningen voor groepsstructuren, (houdster)vennootschappen, eenmanszaken en stichtingen. Een aparte tak van sport is het structureren van al dan niet onder toezicht staande beleggingsinstellingen waaronder het begeleiden van de aanvraag van de AIFMD vergunning bij de AFM en het opstellen van verplichte compliance documentatie zoals het prospectus, de EBI’s en EID’s..

De grachten bieden ons een aangenaam netwerk van professionals en bewoners, en natuurlijk werkplezier voor ons hele team in de levendige omgeving van de Utrechtsestraat.

There’s always somebody who is paid too much, and taxed too little and it’s always somebody else.”
Cullen Hightower


Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, en wellicht kunnen wij u een eerste advies geven waar u profijt van heeft. Het eerste uur zullen wij niet in rekening brengen.

DE MONCHY & RÖBEN
Herengracht 564
1017 CH AMSTERDAM
+ 31 (0)20 6720183
+ 31 (6) 19226767
emroben@dmrfa.nl
www.dmrfa.nl

    © Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: