Duyts Bouw Constructies

Duyts Bouwconstructies
Na vele jaren aan de Jacob van Lennepkade te hebben gewerkt is Duyts Bouwconstructies BV verhuisd naar het bedrijvencentrum Westerkwartier nabij de Westergasfabriek.

Directieleden Wouter Nelis, Arthur Grentzius, Afshin Mahram

Wij adviseren op het constructieve vlak aan een grote variëteit van projecten, van nieuwbouwprojecten tot een keukendoorbraak, van een uitbouw tot aan een funderingsherstel en van een monumentale kelder tot aan een dakterras.  Onze open, toegankelijke en flexibele manier van werken, stelt ons in staat, om voor deze variatie van projecten, samen met onze opdrachtgevers, architecten en de overige adviseurs tot goede en economische verantwoorde oplossingen te komen.

Wij zijn groot voorstander van het aspect duurzaam bouwen. Voor nieuwbouwprojecten is er in de keuze van materialen veel mogelijk.

Bij renovatieprojecten achten wij het van belang zo veel mogelijk bestaande onderdelen van de hoofddraagconstructie, de paalfundering en de op staal gefundeerde vloeren te hergebruiken. Op onze website www.duyts.nl zijn diverse voorbeeldprojecten als referentie te vinden, waarvan er ook vele aan en rondom de grachtengordel.

DUYTS BOUWCONSTRUCTIES BV
Van Slingelandtstraat 28
1051 CH Amsterdam
020 6847475
www.duyts.nl
info@duyts.nl

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: