de Merkplaats

de Merkplaats
Middenin de grachtengordel werkt het internationale juristen-team van de Merkplaats dag in, dag uit voor onze cliënten die in de meest diverse bedrijfstakken werkzaam zijn; zowel nationaal als internationaal. Het is van groot belang een goed idee vast te leggen om het te kunnen beschermen, zodat anderen daar geen misbruik van kunnen maken.

Bij de Merkplaats zijn we gek op merken en bestaan we inmiddels 18 jaar. We zijn trots op de merken die we in ons portfolio hebben, waaronder ook enkele merken op deze website; Museum Het Grachtenhuis®, Embassy of the free Mind® en Prins Bernhard Cultuurfonds®. Onze creatieve Merkgemachtigden zijn gespecialiseerd op het gebied van juridische bescherming van merken, handelsnamen, modellen en auteursrechten.

Wij bieden diensten aan zoals merkregistratie, merk- en modelbewaking en merkinbreuk maar we gaan ook regelmatig op pad om lezingen te geven voor studenten bij o.a. Nyenrode, Rockstart en de Universiteit van Amsterdam en we staan op beurzen zoals onder andere de Horecava®. Iedereen op de grachten heeft wel te maken met intellectueel eigendom. Heb je vragen of wil je meer weten over intellectueel eigendom en over onze diensten? Bel of mail voor een zogenaamde Bocca®-cappuccino.

de Merkplaats
Herengracht 227
1016 BG Amsterdam
+31 20 330 6610
info@demerkplaats.nl
www.demerkplaats.nl

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: