de Merkplaats

de Merkplaats®

Al meer dan 20 jaar is de Merkplaats® een proactief merkenbureau en een betrokken partner op het gebied van bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten. Dag in, dag uit werkt ons team van juristen voor cliënten die in de meest diverse bedrijfstakken werkzaam zijn; zowel nationaal als internationaal. Onze creatieve Merkgemachtigden zijn gespecialiseerd op het gebied van merken, handelsnamen, modelrechten, auteursrechten en domeinnamenrecht.

Bij de Merkplaats® zijn we gek op merken en zijn we trots op de cliënten die wij in ons portfolio hebben. Museum Het Grachtenhuis®, Embassy of the free Mind®, Doutzen® en Prins Bernhard Cultuurfonds® zijn enkele merken die behoren tot onze cliënten. Het is van groot belang een idee goed vast te leggen om het te kunnen beschermen, zodat anderen daar geen misbruik van kunnen maken.

Wij bieden diensten aan zoals merkregistratie, merk- en modelbewaking en merkinbreuk maar we gaan ook regelmatig op pad om lezingen te geven voor studenten bij o.a. Nyenrode, Rockstart en de Universiteit van Amsterdam en we staan op beurzen zoals onder andere de Horecava®. Iedereen op de grachten heeft te maken met intellectueel eigendom. Heb je vragen of wil je meer weten over intellectueel eigendom en over onze diensten? Bel of mail om een Bocca®-cappuccino te komen drinken.

de Merkplaats®

Herengracht, Amsterdam

+31 20 330 6610

info@demerkplaats.nl

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: