ContentValue

Kost het u ook zoveel tijd om uw vakkennis up-to-date te houden?
Navraag leert dat menig professional wekelijks vele uren kwijt is aan het zoeken naar relevante informatie. Met de Vakliteratuur app is dat verleden tijd! Even snel een wetsartikel checken tijdens een gesprek? Snel iets nakijken bij de Arrondissementsbank? Of een pushbericht krijgen als er nieuwe informatie is op uw vakgebied? Het kan allemaal met de Vakliteratuur app!

Snel en overzichtelijk al uw persoonlijke vakkennis in één App. U hoeft zelf niet meer op zoek, even personaliseren, en de app zoekt voor u! Hoe mooi wilt u het hebben. Diverse gratis en betaalde (informatie) databronnen kunnen binnen de App aangesloten worden. Als u bijvoorbeeld een abonnement heeft lopen bij Legal Intelligence dan kunt u deze databron ook binnen de App aansluiten met uw eigen inlogcode.

De App is er voor u als professional maar ook voor uw organisatie! We kunnen namelijk de Vakliteratuur app in de look en feel van uw (eigen) organisatie weergeven. Alle medewerkers werken dan in een herkenbare omgeving die tevens als intern communicatiemiddel kan worden ingezet. Maar ook een eigen App in de store is mogelijk! De Hoge Raad is er al mee aan de slag en heeft een eigen (Vakliteratuur) App in de store staan!

U leest het goed de Vakliteratuur app biedt vele mogelijkheden. Is uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u meer weten? Kijk dan gauw op onze website ContentValue.nl.

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: