City Cufflinks®

City Cufflinks®

De Amsterdamse grachtengordel was en is de basis voor ons bedrijf City Cufflinks. Het bedrijf is opgericht door Seroj de Graaf en Jeroen Pliester. Inmiddels een wereldwijd opererend merk dat wereldsteden transformeert naar handgemaakte zilveren design-objecten annex manchetknopen. Met onze ontwerpen verbinden wij mensen en markeren we bijzondere momenten, in alle gevallen gerelateerd aan een inspirerende stad.  Nederlandse multinationals, Ambassadeurs, inwoners en ook de Gemeente Amsterdam gebruiken de Amsterdamse editie van de cufflinks -ons eerste ontwerp- als hoogwaardig geschenk voor het verstevigen en vieren van relaties.

De Amsterdam Canal Cufflinks – een weergave van bestaande Amsterdamse grachtenhuizen – is uitgegroeid tot een design icoon, dat de hele wereld overgaat. Een mooie promotie voor de stad en voor Nederlands ontwerptalent. Inmiddels zijn ook New York City, Milaan en Londen vormgegeven, en wereldwijd verkrijgbaar.

Vakmanschap in beeld
De verbinding tussen bijzondere momenten in Amsterdam – cufflink moments – en het ontwerp hebben wij vormgegeven in een sfeervolle film. Daarnaast is er een video gemaakt over het pure vakmanschap achter de cufflinks: zie hier. Voor meer informatie over de ontwerpen en (online) winkels verwijzen wij graag naar onze website: www.citycufflinks.com

Jeroen Pliester en Seroj de Graaf

City Cufflinks International B.V.
KNSM-Laan 171
1019 LC Amsterdam
www.citycufflinks.com
+31202610265
jeroen@citycufflinks.com

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: