Brasserie Ambassade

Geniet van een exquise lunch of diner in een prachtige brasserie, omringd door de kleurrijke schilderijen van beroemde Cobra-kunstenaars.

Een klassiek Franse keuken gecombineerd met fijne wijnen, geserveerd door een professionele en bovenal vriendelijke bediening. Een verfijnde culinaire ervaring op een fantastische locatie in een sfeervolle ambiance te midden van een imposante collectie kunst en boeken. Met niet te vergeten een prachtig uitzicht op de Herengracht. Wij doen er alles aan om u het Franse joie-de- vivre te laten ervaren.

Het Ambassade Hotel beschikt over meerdere zalen, meeting rooms die u diverse mogelijkheden bieden om een succesvolle bijeenkomst te organiseren. In Brasserie Ambassade is het bovendien mogelijk om gedeelten af te schermen zodat u met uw gezelschap in alle privacy kunt lunchen of dineren.

Heeft u speciale wensen, dan organiseren wij het graag voor u. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken van een boottocht met uw gezelschap – naar wens met catering van Brasserie Ambassade. Wij nemen u alles uit handen, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Brasserie Ambassade
Herengracht 339
1016 AZ Amsterdam
The Netherlands

Telephone: +31 (0) 20 5550255
www.brasserieambassade.nl
E-mail: info@brasserieambassade.nl

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: