BRAM Advocaten

Graag stel ik BRAM advocaten aan u voor, een jong maar ervaren advocatenkantoor dat sinds november 2017 is gehuisvest aan de Keizersgracht 62.

BRAM advocaten is op 1 mei 2017 opgericht door Loes Hendrix en Barbara Middeldorp en is gevestigd in BReda en AMsterdam. Loes bestiert de vestiging in Amsterdam, Barbara de vestiging in Breda maar vrijwel elke maandag is ook zij te vinden op het kantoor aan de Keizersgracht.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, en in het bijzonder in de afwikkeling van grote en kleine letselschadezaken. Het kan gaan om alle denkbare gebeurtenissen waarbij iemand gewond is geraakt; verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten, maar ook om ongevallen thuis, op het sportveld of bijvoorbeeld in een supermarkt. Daarnaast staan we ook slachtoffers van strafbare feiten in strafzaken bij.

Gespecialiseerde juridische hulp is bij de afwikkeling van een letselschadezaak vaak noodzakelijk omdat het veelal complexe materie betreft waarbij soms ook de hulp van derden zoals medisch adviseurs, ergotherapeuten en arbeidsdeskundigen moet worden ingeschakeld. Wij werken overigens alleen voor particuliere cliënten, niet voor verzekeraars.

Op onze website (www.bramadvocaten.nl) kunt u lezen wie wij zijn en waar we voor staan.

BRAM ADVOCATEN
Keizersgracht 62
1015 CS Amsterdam
Telefoon: 085-4890435
Mobiel: 06-82246213
Email: info@bramadvocaten.nl
www.bramadvocaten.nl

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: