bckspace| eyewear

De bckspace| eyewear bril maakt de man of vrouw
Iedereen is uniek. Iedereen heeft personality en ambitie. Wie of wat ben ik en wil ik zijn: creatief, speels, zakelijk, kattig.

Je bril is je belangrijkste accessoire en als ie op je neus staat is dat voor iedereen wel heel erg zichtbaar. En dus kies jij zelf hoe anderen jou moeten zien: avontuurlijk of streng of eigenwijs. Jij laat je niet door anderen wijsmaken dat je gezicht te breed of te lang is en dat dat gecorrigeerd moet worden.

Brillen passen is leuk en een mooie kans om je voor de spiegel af te vragen wie jij bent en waar jij voor staat. Bij Bckspace| weten ze dat als geen ander. Niet voor niets hebben al hun brillen een pakkende naam: de Statesman, Fearless of Grandmaster van Dita. Of de Yoko, Gatsby, Apocalypse of Diplomat van Ørgreen.

Een tevreden klant zei het zo: “als ik naar Bckspace| Eyewear ga dan neem ik de bril die mijn ambities bevestigt, een accessoire die dat accentueert. Bij Bckspace| weten ze als geen ander hoe dat werkt”.

Even los daarvan: Bckspace| Eyewear heeft een prachtige collectie prestigieuze merken in huis, klassiek en grensverleggend. Elk frame wordt met de hand gemaakt, op jou maat, en als je wilt graveren ze zelfs je naam in het pootje!

Je zult niet vaak iemand tegenkomen met dezelfde bril. Vanzelfsprekend doen ze niet alleen een oogmeting maar wordt er een volledige oogzorgcheck gedaan door een van de opticiens of optometristen. Als finishing touch zetten ze een paar sublieme glazen van het duitse merk Zeiss of het Japanse merk Hoya in jouw nieuwe, perfect afgestelde montuur.

Je moet er wel langs gaan en de tijd voor nemen. En vergeet dan niet om ook even de Reckless op te zetten.

bckspace| eyewear
Herenstraat 6
1015CA Amsterdam
+31(0)20-8204498
info@bckspace.nl
www.bckspace.nl

© Copyright 2018 - Amsterdam Insider - Website door: